INGVOR FARINOTTE
Farinotte Ord&Bild AB
Götgatan 71
116 21 Stockholm
ingvor@farinotte.se
070-733 04 07

START   |    KUNDTIDNINGAR   |   BROSCHYRER   |   KRÖNIKOR   |   FÖRELÄSNINGAR   |   REPORTAGE   |   FOTO   |    KLOKROLIGA BARN    |   OM OSS   

Jag har en fil kand i ekonomi parad med en journalistutbildning. Har arbetat bl a som informations- och marknadschef i några större svenska företag där jag även ingick i ledningsgruppen. Jag arbetar både strategiskt och operativt, är alltid ansvarig projektledare och den som möter kunden. Operativt fungerar jag framför allt som redaktör/copy/journalist men även som fotograf och krönikör.

Jag anlitar ett stort nätverk av erfarna frilansare, valda med omsorg för varje uppdrag. Eftersom uppdragen då inte belastas med fasta kostnader blir det möjligt att erbjuda kunden samma höga kvalitet som ”byrån på fina gatan” erbjuder – men till ett lägre pris. I nätverket ingår allt från journalister/skribenter, formgivare och fotografer till repro, tryckeri och distribution.

Exempel på samarbetspartners i Farinotte Ord&Bild ABs nätverk

Form, design, layout
Anna Jonason, KRUT Reklam. Ingrid Hernvall Form. Tony Henschel, Henschel Media. Jannica Lund, Tussilago Grafisk Form. Lotta Collander, Fotamera. Margaretha Hägglund. Monica Fors Engquist Design AB.

Journalister, skribenter

Katarina Brandt Reklambyrå. Frank Bergå. Charlotte von Heidenstam. Cecilia Nauclér. Margaretha Hägglund. Susanne Pettersson Frilanskompetens. Sara Leijonhufvud. Carl Fridh. Madeleine Åberg-Carlsson. Ingrid Jacobsson.

Fotografer
Jörgen Carlsson, Fotamera. Hanna Teleman. Johan Bergling. Magnus Fond.

Illustratörer
Gunvor Ekström, Mediagrafik. Gunilla Backelin.

Bildbyråer
Getty Images. Johnér Bild. Aftonbladet Bild.

Repro, tryck, distribution

Modintryckoffset. Strömbergs Distribution.


Ingvor Farinotte

På sidorna REPORTAGE och KRÖNIKOR finns smakprov på hur jag skriver och på sidan FOTO finns ett axplock av publicerade foton som jag har tagit. Allt från omslagsbilder till porträtt.

 

© 2010 Farinotte Ord&Bild AB